Schuifdeur kopen

Robuust en degelijk

De schuifdeuren zijn stevig en ook van uitstekende kwaliteit. Wanneer de systemen goed zijn bevestigd kunnen ze tot wel 125 KG dragen.

Schuifdeur op maat

Bij een schuifdeur is het belangrijk dat deze goed op maat is, wij kunnen iedere lengte schuifdeur leveren met (bijna) alle specificaties die u wenst! Er is genoeg keuze voor een deur op maat, we hebben houten schuifdeuren, glazen schuifdeuren en stalen schuifdeuren.

Eenvoudig te installeren

De schuifdeuren zijn eenvoudig te installeren. Bij de bestelde producten krijgt u een handleiding die u stap voor stap laat zien wat u moet doen.

Snel geleverd

De loftdeuren worden geproduceerd in Nederland. Hierdoor kunnen we snel uw producten leveren in Nederland en België. Afhankelijk van de grootte kunnen de producten al snel bij u worden geleverd (bekijk hier de huidige levertijden)

Schuifdeuren kopen
Meest verkocht
 • Meest verkocht
  Meest verkocht
 • deuricoon
  Barnwood
 • deuricoon
  Steigerhout
 • deuricoon
  Eiken
 • steeldoor
  Staal en hout
 • stalendeurpng
  Metaal en glas
 • buiten-zwart-icon
  Voor buiten
Aanbieding
Opties selecteren

Loftdeur Onbehandeld Steigerhout

195,00
AanbiedingNieuw
Barn schuifdeur donker open
Opties selecteren

Loftdeur Steigerhout Vintage Bruin

240,00
Aanbieding
Opties selecteren

Loftdeur Steigerhout Diep Zwart

240,00
Aanbieding
Opties selecteren

Loftdeur Gebruikt Steigerhout

295,00
Aanbieding
Loftdeur Steigerhout Vintage Grijs
Opties selecteren

Loftdeur Steigerhout Vintage Grijs

240,00
Aanbieding
Loftdeur Steigerhout Vintage Wit
Opties selecteren

Loftdeur Steigerhout Vintage Wit

240,00
Aanbieding
Opties selecteren

Loftdeur Steigerhout Eigen RAL-kleur

270,00
Aanbieding
schuifdeur barnwood brown
Opties selecteren

Loftdeur van Barnwood Brown

395,00
Aanbieding
Schuifdeur voor buiten
Opties selecteren

Loftdeur Douglas voor buiten

275,00
Opties selecteren

Loftdeur Aluminium met glas – Staallook schuifdeur

495,00
Aanbieding
Opties selecteren

Voorraaddeur Onbehandeld Steigerhout

195,00
Aanbieding
schuifdeur van eiken
Opties selecteren

Loftdeur Eiken

475,00

De schuifdeuren van Barnwoodweb

Barnwoodweb verkoopt diverse soorten schuifdeuren en schuifdeursystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een loftdeur op maat. Deze is altijd te combineren met onze schuifdeursystemen, of u nu kiest voor een houten- of een stalen schuifdeur.

Houten schuifdeuren

Wij selecteren zorgvuldig het hout dat we gebruiken voor de productie van de deuren. Hiermee kunnen we altijd de hoogste kwaliteit aan u garanderen. Het hout wordt pas gebruikt wanneer deze is gedroogd tot onder de 18%. In ons assortiment hebben we vijf variaties houten schuifdeuren, namelijk:

 1. Schuifdeur van barnwood
 2. Schuifdeur van eiken
 3. Schuifdeur van steigerhout
 4. Schuifdeur voor buiten
 5. Schuifdeur van staal en hout

Stalen schuifdeuren

Een industriële deur van glas in staal met een slanke profilering. De deur kenmerkt zich door een modern, stoer en strak design. Het zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijk karakter. Wij verkopen schuifdeuren van metaal en glas onderverdeeld in deuren van staal en glas en deuren van aluminium en glas.

De werkwijze van Barnwoodweb

Wij maken voornamelijk deuren op maat. U heeft de mogelijkheid om de gewenste maat op te geven. Wij raden u aan om 4 centimeter overlap toe te voegen aan de afmetingen. Dit voorkomt doorschijning.

Daarnaast beschikken we ook over een aantal loftdeuren die direct leverbaar zijn. Hierbij gaat het om een aantal steigerhouten- en eikenhouten loftdeuren. Deze voorraaddeuren zijn te vinden op de pagina direct leverbaar. De deuren die op deze pagina zijn enkel beschikbaar in een aantal standaard maten, zo kunnen we u een snelle levering garanderen.

Alle deuren die wij verkopen produceren wij zelf in ons eigen magazijn in Katwijk. Op deze manier kunnen we de goede kwaliteit van de deuren aan u garanderen. Daarnaast is het ook mogelijk om snel te leveren in Nederland en België. Bekijk hier onze actuele actuele levertijden.

Een schuifdeur ophangen

Het installeren van een loftdeur is voor de doe-het-zelver makkelijk te doen a.d.h.v. de handleiding die bij het schuifdeursysteem zit. In de handleiding staat stap voor stap uitgelegd wat u moet doen. Belangrijk is dat de rail waterpas komt te hangen, zodat de deur niet ongewenst open- of dichtvalt.

Softclose systeem

Wilt u een deur die zachtjes open- en/of dichtgaat? Vergeet dan niet ons softclose systeem te bestellen. Deze kan gemakkelijk gemonteerd worden omdat deze sinds kort op de rail gemonteerd worden d.m.v. klemmetjes, waardoor u niet meer hoeft te boren in de rail en het systeem makkelijk te monteren is.

Liever geen verrassingen achteraf, daarom deze 4 beloftes!

delivery-truck
GOEDKOOP THUISBEZORGD

Gratis bezorging vanaf € 750,-! Tot € 750,- betaalt u slechts € 39,95 bezorgkosten, of kunt u de producten gratis afhalen in Katwijk!

grinder-machine
RAILS OP MAAT GEMAAKT

Uw deur wordt altijd op maat gemaakt en zo snel mogelijk geleverd!

like
SERVICE EN HULP

Handleidingen ontvangt u in het Nederlands, maar mocht het niet direct lukken helpen wij u graag met uw vragen. Wij geven erg goede service, aldus onszelf en onze klanten.

schuifdeurbeslagzwart
COMPLETE PAKKET

Naast het schuifdeurbeslag maken wij ook loftdeuren. Samen de perfecte combinatie voor het creëren van een prachtige schuifdeur!