Toont alle 4 resultaten

Aanbieding
schuifdeur barnwood brown
Opties selecteren

Loftdeur van Barnwood Brown

395,00
Nieuw
Schuifdeur van barnwood met stalen rand
Opties selecteren

Loftdeur Raw Steel Barnwood

495,00
Aanbieding
Barnwood grey schuifdeur
Opties selecteren

Loftdeur van Barnwood Grey

395,00
Nieuw
Schuifdeur met stalen strips
Opties selecteren

Loftdeur Steel Strips Exclusive

649,00

Loftdeuren van Barnwood

Loftdeuren van barnwood zijn loftdeuren met een echt karakter. Dit heeft namelijk een robuust uiterlijk, daarnaast heeft het hout ook echt wat meegemaakt. Het verweerde hout kan dus op een schitterende manier voor een tweede keer worden gebruikt. Er zijn drie soorten barnwood loftdeuren. Zo heb je de Barnwood brown loftdeuren, de barnwood grey loftdeuren en de loftdeuren met een stalen lijst waarbij er gekozen kan worden tussen diverse soorten hout.

Wat is Barnwood?

Barnwood hout is hout met een geschiedenis. Het hout is afkomstig van bomen als de vuren, lariks, grenen en douglas. Het hout heeft vervolgens gediend als hout om een stal, huis of schuur van te maken. De gebouwen krijgen vervolgens met extreme weersomstandigheden te maken. Gedurende lange perioden heeft het hout te maken met kou, sneeuw, regen, wind en hitte. Het hout wordt hierdoor een unieke uitstraling. De kanten die in de zon hebben gestaan hebben een ander uiterlijk als de planken die voornamelijk in de schaduw hebben gestaan. De oude houten planken komen vervolgens in het verwerkingscentrum, daar worden ze gedroogd, vrij gemaakt van spijkers en verhit om de levende organismen eruit te verwijderen.

Barnwood Brown

Barnwood brown heft een mooie bruine kleur waarbij goed te zien is dat het echt oud hout is. De mooie bruine kleur heeft het hout te danken aan het feit dat het hout heeft gehangen aan de zonnige kant van het gebouw waar het aan hing. Deze bruine kleur geeft een authentieke look aan uw huis.

Barnwood Grey

Barnwood Grey heeft in tegenstelling tot de Barnwood Brown juist aan de schaduw kanten van het gebouw gehangen. Door de extreme weersomstandigheden op grote hoogte en een gebrek aan zon kleurt de plank schitterend grijs en ontstaat de unieke Barnwood structuur. Deze grijze planken hebben een unieke uitstraling die ook een unieke uitstraling aan het huis.

Barnwood wandbekleding

Naast barnwood loftdeuren hebben we ook barnwood wandbekleding. Bekleed uw wanden met mooi authentiek hout dat zorgt voor een echte eyecatcher. Er is bij het kiezen van wandhout ook de keuze tussen de Barnwood Grey en de Barwood Brown. Het hout moet echter wel anders vervaardigd worden. De planken moeten namelijk gespleten worden zodat er een rechte zijde ontstaat. Dit robuuste wandhout past in elk huishouden. Ook is het mogelijk om houten planken van barnwood te bestellen. Dan kunt zelf meubels of iets dergelijks maken.

Is een Barnwood loftdeur toch niet wat u zoekt? Weet u niet welk soort hout u wilt gebruiken voor een loftdeur? Wij hebben een breed assortiment met onder andere witte loftdeuren, zwarte loftdeuren, houten schuifdeuren en nog veel meer