Toont alle 3 resultaten

Aanbieding
schuifdeur van eiken
Opties selecteren

Loftdeur Eiken

475,00
Eiken schuifdeur voorraad
Opties selecteren

Voorraaddeur Eiken

399,00
AanbiedingNieuw
Schuifdeur behandeld eikenhout
Opties selecteren

Loftdeur Behandeld Eiken

549,00

Loftdeuren van eiken

Eikenhout is een prachtige houtsoort voor een loftdeur. Eiken loftdeuren zijn er in diverse soorten en ook maten. Zo kun je kiezen tussen behandelde eikenhouten loftdeuren, onbehandelde eikenhouten loftdeuren of loftdeuren van eiken met een stalen rand. Voor deze loftdeuren maken we natuurlijk louter en alleen gebruik van het hoogste kwaliteit houten planken. Maak uw loftdeur volledig naar wens door de deur op maat te laten maken, de gewenste specificaties te selecteren en uw favoriete schuifdeurbeslag.

Complete loftdeur

Een loftdeur wordt niet compleet bij u afgeleverd, de reden hiervan is dat u zelf een keuze kan maken uit het ruime assortiment schuifdeurbeslagen. Bij de deurgrepen is het een iets ander verhaal. Bij de loftdeuren worden vaak wel opties gegeven om een handgreep erbij te nemen, u kunt ook kiezen voor geen deurgreep. Vervolgens is het dan mogelijk om ook een deurgreep te kiezen uit het gehele assortiment deurgrepen. Dan is er nog de vloergeleiding, die wordt standaard meegeleverd met de loftdeuren. Mocht u toch geen gaten in de vloer willen boren dan kunt u ook een vloergeleider bestellen die u aan de muur kan bevestigen.

Softclose systeem

U kunt uw Barnwoodweb systemen van extra luxe voorzien door het systeem uit te breiden met een softclose systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat uw loftdeur zachtjes open- en dichtgaat. De systemen zijn gemakkelijk te bevestigen, dat kan namelijk gedaan worden met klemmetjes, je hoeft dus geen gaten meer te boren in de rail.

Massief eikenhout

De eikenhouten loftdeuren van Barnwoodweb zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit gedroogd eikenhout. Het is ook niet voor niks dat eikenhout zo populair is, het hout heeft een unieke kleur en heeft ook een robuuste look. Eikenhout van zichzelf is een zeer sterke en vrij zware houtsoort, daarnaast is eikenhout erg duurzaam. Eikenhout komt uit verschillende plekken over de hele wereld. Zo is er een Amerikaanse eiken, Europese eiken en de Japanse eiken. De eikensoorten verschillen van elkaar op kleur en ook de nerven zijn anders. Over het algemeen is eikenhout erg stevig en perfect voor het maken van meubels.

Naast eikenhouten loftdeuren hebben we bij barnwood ook veel andere keuzes zoals steigerhouten loftdeuren. Maar wij beschikken ook over zwarte loftdeuren, witte loftdeuren, loftdeuren op maat en nog veel meer. Het is ook mogelijk dat u op zoek bent naar een houten schuifdeur maar u niet weet welk soort hout u wilt gebruiken voor uw deur, neem dan vooral een kijkje in de webshop.