VACATURE

MEDEWERKER DEURENPRODUCTIE

DE FUNCTIE:

Als medewerker deurenproductie ben je in een team van bevlogen collega’s verantwoordelijk voor het op maat maken van deuren en schuifdeursystemen met behulp verschillende machines (waaronder afkortzaag, schuurmachines, tafelzaag e.d.).

OVER BARNWOODWEB:

Barnwoodweb is specialist op het gebied van oud hout en schuifdeuren met robuuste schuifdeursystemen. Vanuit Katwijk beleveren wij de gehele Benelux en Duitsland met onze mooie producten.

WERKWIJZE:

Je maakt van ruwe materialen een maatwerk deur en indien nodig wordt deze voorzien van een afwerking (bijvoorbeeld beitskleur). Op deze manier ga je ook te werk bij het samenstellen van schuifdeursystemen.

WIE WIJ ZOEKEN:

Iemand met opleiding VMBO-techniek of LTS. Gevoel voor precisie en kwaliteit, woonachtig in de omgeving Katwijk, ervaring in houtbewerking is een pré.
Prima

Salaris

32 - 40 uur

Parttime of Fulltime

1 vrijmibo

Per week

VACATURE

MEDEWERKER VERFAFDELING

DE FUNCTIE:

Zoek je een baan waar je lekker met je handen bezig kan zijn bij een jong groeiend bedrijf met leuke collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jij controleert deuren op de juiste kwaliteit om ze daarna in diverse kleuren te spuiten. Je zorgt er ook voor dat de tafelbladen geschuurd, geolied en gelakt worden. Tot slot pak je de deuren en tafels in en maakt ze verzendklaar. Je wordt onderdeel van het team Voorraad deuren, dat inclusief jou uit zes enthousiaste medewerkers bestaat. Het is de plek waar alle voorraad deuren gemaakt worden en tafelbladen bewerkt worden, om ze vervolgens op te sturen naar de klanten. Enthousiast geworden? Om te beoordelen of jij uit het juiste hout gesneden bent, ontvangen wij graag jouw cv en motivatie.

OVER BARNWOODWEB:

Barnwoodweb is specialist op het gebied van oud hout en schuifdeuren met robuuste schuifdeursystemen. Vanuit Katwijk beleveren wij de gehele Benelux en Duitsland met onze mooie producten.

WERKWIJZE:

Jij controleert deuren op de juiste kwaliteit om ze daarna in diverse kleuren te spuiten. Je zorgt er ook voor dat de tafelbladen geschuurd, geolied en gelakt worden. Tot slot pak je de deuren en tafels in en maakt ze verzendklaar.

WIE WIJ ZOEKEN:

- Als je ervaring hebt als spuiter of schilder is dit een pré;
- Nog belangrijker is dat je gemotiveerd en leergierig bent;
- VMBO- techniek of een LTS opleiding;
- Jij bent nauwkeurig en je hebt een vaste hand zodat je constant een nette verflaag kan aanbrengen.
Prima

Salaris

38 uur

Fulltime

1 vrijmibo

Per week

HOE KAN IK SOLLICITEREN?

Hoe jij dat wil! Je mag ons mailen, bellen, faxen (we hebben alleen geen fax) of even langs komen! Stuur/neem in ieder geval je CV en een korte motivatie mee! Richt je bericht aan mevr. M. Freke!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

ONZE GEGEVENS

Adres: Taanderstraat 13
2222 BG Katwijk aan Zee

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.